Anlık Bildirim

Honor 50 Lite geliyor: İşte canlı görüntüsü

Honor 50 serisi kapsamında üç modelin çıkış yapması bekleniyordu. Ancak görünüşe bakılırsa bu sayı dörde yükselecek. Honor 50 Lite, FCC veritabanında listelendi.

Honor 50 Lite geliyor: İşte canlı görüntüsü Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki hafta, merakla beklenen Honor 50 serisi tanıtılacak. Yakın zamana kadar seri kapsamında Honor 50, Honor 50 Pro ve Honor 50 SE olmak üzere üç modelin piyasaya sürüleceği düşünülüyordu. Ancak bunlara dördüncü bir model daha katılacak gibi görünüyor.

FCC veritabanında Honor 50 Lite (HJC-LX9) varyantına ait görüntüler ortaya çıktı. Tasarımıyla daha şimdiden bütçe dostu bir model olacağını gösteriyor. Görünüm olarak Honor 50 serisinin diğer modellerinden ayrılacak cihaz damla çentikli bir ekranla karşımıza çıkacak.

Honor 50 Lite geliyor: İşte canlı görüntüsü

Dörtlü arka kamera

Honor 50 Lite'ın arka panelinde dört görüntü sensörü ve bir LED flaş içeren kare kamera modülü bulunuyor. Alt kısmında hoparlör ızgarası, mikrofon ve USB Type-C bağlantı noktası var. OLED ekrana sahip olması beklenen cihazda 3.5 mm kulaklık girişi ise yok.

Honor 50 Lite'ın teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil. Ayrıca akıllı telefonun 16 Haziran'da gerçekleştirilecek lansmanda tanıtılacağına dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Şirketin cihazın çıkışıyla ilgili nasıl bir yol izleyeceğini bekleyip göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim