Anlık Bildirim

Honor aktif gürültü engelleme özellikli yeni kablosuz kulaklığını tanıttı: Earbuds 2 SE

Çinli üretici Honor bugün yeni akıllı telefonları ile birlikte aktif gürültü engelleme özelliğine sahip bir kablosuz kulaklık da duyurdu. Honor Earbuds 2 SE toplamda 32 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Honor Earbuds 2 SE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Honor bugün düzenlediği etkinlik kapsamında Honor 50 akıllı telefon serisiyle birlikte Earbuds 2 SE isimli kablosuz kulaklığını da tanıttı. Yeni model uzun pil ömrü ve aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği ile öne çıkıyor.

Honor Earbuds 2 SE, 10 mm dinamik sürücülere sahip ve akıllı telefona Bluetooth 5.2 aracılığıyla bağlanıyor. Aktif gürültü engelleme için çift mikrofonla donatılan kablosuz kulaklık, etrafınızda olup bitenden haberdar olmanızı sağlayan Şeffaf Mod seçeneği ile geliyor.

Honor Earbuds 2 SE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Honor Earbuds 2 SE fiyatı ve çıkış tarihi

Kulaklıkların aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken 10 saate kadar kesintisiz müzik dinleme imkânı sunduğunu belirtelim. Şarj kutusunun desteğiyle bu süreyi 32 saate kadar çıkarmak mümkün. Üstelik 10 dakikalık hızlı şarj 4 saat müzik dinleme imkanı sağlıyor.

Honor Earbuds 2 SE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Honor Earbuds 2 SE'nin satışları 25 Haziran'da başlayacak. Ön siparişe açılan kablosuz kulaklık siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği ile sunuluyor. Fiyat etiketi ise 73 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim