Anlık Bildirim

Honor X20'nin tasarımı sızdı: İşte akıllı telefonun ilk görüntüsü

Honor markası çok yakında Honor 50 serisini tanıtacak olsa da Çinli markanın duyurular bununla sınırlı kalmayacak. Şirket önümüzdeki dönemde Honor X20'yi de piyasaya sürecek.

Honor X20'nin canlı görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Honor, geçen yıl Mayıs ayında Honor X10 akıllı telefonunu duyurmuş ve Temmuz ayında Honor X10 Max'i piyasaya sürmüştü. Çinli duyumcu Digital Chat Station'a göre şirket şimdi de Honor X20 serisini çıkarmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefonun canlı görüntüsü de paylaşıldı. Yayınlanan fotoğraf cihazın mor-gri renk geçişli bir arka panele sahip olduğunu ortaya koyuyor. Cihazda 64 megapiksel sensör içeren üçlü kamera sistemi var. Sağ tarafında ses açma-kapama tuşları yer alıyor.

Honor X10 hatırlayacağınız üzere çentiksiz ekran ve açılır selfie kamerası ile gelmişti. Yeni akıllı telefonun ön yüzünü göremediğimiz için önceki model gibi çentiksiz ekran ve açılır ön kameraya sahip olup olmayacağını henüz bilemiyoruz.

Honor X20'nin canlı görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Muhtemel özellikleri

Söylentiye göre Honor X20, Full HD+ çözünürlüğü destekleyen 6.67 inç IPS LCD ekranla donatılabilir. Muhtemelen yüksek tazeleme oranı sunacak. Kısa süre önce cihazın Dimensity 1200 yonga seti ile güçlendirileceğine dair haberler çıktı.

Telefonun 66W hızlı şarj özellikli 4.200 mAh bataryaya sahip olacağı bildiriliyor. Diğer ayrıntılar henüz belli değil. Honor X20, X20 SE ve X20 Pro modellerini içereceği tahmin edilen Honor X20 serisinin Temmuz ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim