Anlık Bildirim

Honor X20'nin fotoğrafları internete düştü

Yakın zamanda tanıtılması beklenen Honor X20'nin canlı görüntüleri yayınladı. Akıllı telefonun tasarımı, Honor'un henüz Huawei etkisinden kurtulamadığını gösteriyor.

Honor X20'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Honor, Haziran ayının sonunda X20 SE akıllı telefonunu tanıtmıştı. Şirket şimdi de cihazın yeni bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Çinli duyumcu Digital Chat Station, Honor X20 adı altında pazara giriş yapacak cihazın iki fotoğrafını yayınladı.

Akıllı telefon düz ekran ve çift selfie kamerasına sahip. Ayrıca güç tuşuna entegre edilmiş parmak izi tarayıcısı içeriyor. Arka panelinde yuvarlak kamera ünitesine yerleştirilmiş üç kamera ve bir LED flaş var. Kameraların çözünürlüğü henüz bilinmiyor.

Honor X20'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Huawei etkisi devam ediyor

Honor, akıllı telefonlarında Huawei etkisinden kurtulamamış görünüyor. Zira karşımızda duran cihaz Huawei Mate 30 ve hatta yakın zamanda duyurulan Huawei nova 8i modeline benziyor. Huawei'den ayrılan markanın henüz radikal yeni fikirler üretmediği ortada.

Honor X20'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ne yazık ki şu an için Honor X20'nin teknik özellikleri konusunda bir bilgi yok. Şirketin yeni akıllı telefonunu ne zaman tanıtacağı da bilinmiyor. Cihazla ilgili merak edilen diğer detayları öğrenebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim