Anlık Bildirim

HTC'den aktif gürültü engelleme özelliğine sahip yeni kablosuz kulaklık geldi

Akıllı telefon işinde başarıyı yakalayamayınca VR başlık ve kablosuz kulaklık gibi diğer ürünlere daha fazla odaklanmaya başlayan HTC markası True Wireless Earbuds Plus'ı tanıttı.

HTC True Wireless Earbuds Plus tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Tayvanlı teknoloji devi HTC, aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisi ve uzun pil ömrüne sahip yeni tam kablosuz kulaklığını tanıttı. HTC True Wireless Earbuds Plus olarak adlandırılan model IPX5 sertifikası sayesinde su sıçramalarına, tere ve yağmura karşı dayanıklılık sunuyor.

Kablosuz kulaklığın pili tek şarjla aktif gürültü engelleme özelliği açıkken 4.5 saate kadar dayanabiliyor. ANC kapalıyken bu sürenin 5.5 saate yükseldiğini belirtelim. HTC True Wireless Earbuds Plus'ın şarj kutusuyla birlikte 86 saate kadar pil ömrü sunduğu da açıklanan detaylar arasında.

HTC True Wireless Earbuds Plus tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de belli oldu

Kulaklıkların her birinde iki mikrofon var. Ayrıca telefon görüşmeleri ve müziği kontrol etmek için dokunmatik kontrol seçenekleri de mevcut. Yeni kablosuz kulaklık siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği ile geliyor. HTC True Wireless Earbuds Plus bugün itibarıyla İngiltere'de 69 pound (95 dolar) fiyatla satışa çıktı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim