Anlık Bildirim

Huawei, HMS Core geliştirici sayısının 4 milyonu geçtiğini açıkladı

Huawei, 1 milyon dolar özel teşvik ödülünün yanı sıra birçok ödülün dağıtılacağı yarışma olan Apps UP'ın başlatılma konuşmasında HMS Core'u kullanan uygulama sayısının 134 bini geçtiğini duyurdu.

Huawei, HMS Core geliştirici sayısının 4 milyonu geçtiğini açıkladı Tam Boyutta Gör

Huawei'nin başlattığı HMS Küresel Uygulama İnovasyon Yarışması'nda(Apps UP) konuşan şirketin Pazarlama ve Çözümler Başkan Yardımcısı Liu Dongfang, mevcut uygulama ekosistemi için 4 milyondan fazla geliştiricinin yeni uygulamalar için imza attığını açıkladı.

'En büyük 3. mobil uygulama ekosistemi'

Uygulama geliştiricilerine çeşitli servis kabiliyetleri sunan bir mobil servis altyapısı olan HMS Core, güncellenmeye devam ediyor. Son olarak tanıtılan 6.0 sürümüyle beraber bulut hizmetleri için genişletilmiş destek sunulacak. Sürüm, önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Huawei'den yapılan açıklamalara göre 2021 Mayıs sonu itibarıyla Huawei kayıtlı geliştirici sayısı 4 milyonu aşarken dünya çapında HMS Core'u entegre eden uygulama sayısı 134.000'i geçti.

Huawei, HMS Core geliştirici sayısının 4 milyonu geçtiğini açıkladı Tam Boyutta Gör

Huawei, HMS ekosisteminin, dünyanın en büyük üçüncü mobil uygulama ekosistemi haline geldiğini söyledi. Huawei'den Catherine Chen: "HMS platformu aracılığıyla giderek daha fazla insanın bir araya geldiğine ve yapılan her iyileştirmenin HMS'nin ekosistem genişliğine katkıda bulunmasına ve dünyaya daha fazla heyecan ve yaratıcılık getirmeye yardımcı olacağına inanıyorum." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim