Anlık Bildirim

Android 12, beta sürümü ile rekor kırdı: Tarihin en çok indirilen beta sürümü

Google'ın işletim sistemi Android 12'nin beta sürümü, mühendislik ekibinden Dave Burke'ye göre Android tarihinin en çok indirilen beta sürümü oldu.

Android 12'nin beta sürümü tarihin en çok yüklenen betası oldu Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay tanıtılan ve bata sürümü yayınlanan Android 12 hakkında konuşan Mühendislikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Dave Burke, Android 12 betasının Android tarihinde en çok yüklenen beta olduğunu söylüyor.

En çok indirilen beta sürüm

Google, Material You tasarım diliyle sistem arayüzünde büyük değişikliklere gittiği Android 12'yi Mayıs ayında tanıttı. İlk beta sürümünün indirilebilir olmasıyla beraber kullanıcılar yeni işletim sistemini denemeye başladılar.

Tasarım, gizlilik ve güvenlik, performans ve pil ömrü gibi birçok iyileştirme içeren Android 12'nin sadece Google Pixel telefonlarda değil OnePlus, Oppo, Realme, TCL, Vivo, Xiaomi ve ZTE de dahil olmak üzere 11 üreticinin cihazlarında deneyimleme imkanı olduğu için beta sürümü oldukça yüksek yüklenme sayılarına ulaştı.

Burke, Android 12'nin 2. beta sürümünün yayınlandığını açıkladığı bir tweette, işletim sisteminin beta sürümünün indirilme ve yüklenme sayısının, şimdiye kadar tüm Android sürümleri içerisinde en tepeye yerleştiğini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim