Anlık Bildirim

iOS 11 bugün çıkıyor! Hangi cihazlara yüklenebilecek?

Apple, kullanıcıların merakla beklediği yeni iOS 11'in 19 Eylül'den itibaren 64 Bit destekli iPhone ve iPad'lerde indirilebileceğini duyurmuştu. Yeni iOS 11; saat 20:00'dan sonra indirilebilecek.
Apple'ın 5 Haziran 2017'de düzenlemiş olduğu WWDC 2017 etkinliğinde yeni iOS 11 tanıtılmıştı. Yaklaşık 3 aydır test aşamasında olan iOS 11'in bugüne kadar 10 Beta'sı yayınlandı. Yeni iPhone etkinlikleriyle birlikte iOS 11'in çıkış tarihi de 19 Eylül olarak açıklanmıştı. 
Birçok yeniliği bünyesinde bulunduran iOS 11, bugün Türkiye saati ile 20:00'dan itibaren indirilebilecek. Bugün saat 20:00'dan sonra Ayarlar > Genel > Yazılım güncelleme bölümünden güncellemeleri kontrol ederek yeni sürümü iPhone veya iPad'inize indirebilirsiniz.

iOS 11 güncellemesi bir dizi tasarım değişikliklerinin yanı sıra bildirim merkezinde düzenlemeler ve kontrol panelde yeni kısayol tuşları, Siri için yapay zeka entegrasyonları ve İngilizce’den farklı dillere çeviri imkanı, Mac’teki Finder benzeri Files uygulaması, yeni klavye özellikleri, videolu ekran kaydı gibi yenilikler getirecek. 

iOS 11 Hangi Cihazlara Yüklenebilecek?

iPhone: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s
iPad: 12.9 inç iPad Pro (birinci ve ikinci nesil), 9.7inç iPad Pro, iPad (beşinci nesil), iPad Air 2, iPad Air, iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2
iPod Touch (altıncı nesil) 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28329 kez okundu.
72 kişi, toplam 88 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6s, iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim