Anlık Bildirim

iOS 11 güncellemesini yaptıktan sonra hangi uygulamaları kullanamayacaksınız?

Telefon ve tabletinizdeki uygulamalar iOS 11 ile uyumlu mu? Herhangi bir uygulama veya güncelleştirme yüklemeden iOS 11 ile uyumsuz uygulamalarınızı listeleyebilirsiniz.

iOS 11 güncellemesini yaptıktan sonra hangi uygulamaları kullanamayacaksınız? Tam Boyutta Gör

İlk olarak 5 Haziran tarihinde WWDC 2017 konferansında tanıtılan iOS 11, uzun bir beta sürecinin ardından son kullanıcı ile buluştu. iOS 11, uyumlu cihazlara indirilebilir durumda.

iOS 11’in yayınlanmasına sayılı saatler kala pek çok geliştirici uygulamasını güncelledi ve iOS 11 ile uyumlu hale getirdi. Yine de bazı uyuşuk geliştiriciler uygulamaların iOS 11 ile uyumlu hale getirmemiş olabilir. Üstelik bu uyumsuz uygulamalar gündelik hayatta sık sık kullandığınız bir uygulama da olabilir. Bu durumda büyük sıkıntı çekeceksiniz.

Kullanıcıların herhangi bir problem yaşamaması adına iOS 10’a iOS 11 ile uyumsuz uygulamaları listeleyen bir sayfa eklendi. Bu listeye ulaşarak uyumsuz uygulamaları görebilirsiniz. Eğer liste açılmıyorsa endişe etmeyin. Bu, tüm uygulamalarınızın iOS 11 ile uyumlu olduğu anlamına gelir.

iOS 11 ile Uyumsuz Uygulamalar Nasıl Listelenir?

iOS 10 yüklü cihazınızda şu adımları izleyerek ilgili listeye ulaşabilirsiniz:

Ayarlar > Genel > Hakkında > Uygulamalar

Uygulamalar satırına dokunduğunuz zaman eğer iOS 11 ile uyumsuz uygulamanız varsa bunların listesi açılır. Herhangi bir liste açılmıyorsa tüm uygulamalarınız iOS 11 ile uyumlu demektir.


Eğer iOS 11 ile uyumsuz uygulamalarınız olmasına rağmen iOS 11’e geçerseniz bu uygulamanız silinmez, pasif halde telefonun içerisinde durur. App Store’da o uygulamaya güncelleme gelmesi durumunda kullanıma açılır.

iOS 11 Hangi Cihazlara Yüklenebilecek?

iPhone: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s

iPad: 12.9 inç iPad Pro (birinci ve ikinci nesil), 9.7inç iPad Pro, iPad (beşinci nesil), iPad Air 2, iPad Air, iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2

iPod Touch (altıncı nesil)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim