Anlık Bildirim

iOS 7 işletim sisteminin gecikebileceği iddia ediliyor

iOS 7 işletim sisteminin gecikebileceği iddia ediliyor

Apple'ın yaz aylarında tanıtması beklenen mobil işletim sisteminin yeni sürümü iOS 7 için tasarımdan sorumlu başkan yardımcısı Jonathan Ive'ın liderliği üzerine aldığı ve yeni sürümün büyük değişikliklerle geleceği bir süredir dile getiriliyor.

Firmaya yakın kaynaklardan gelen son iddialar ise iOS 7 sürümünün takvimin gerisinde kaldığı ve ekibi desteklemek için OS X 10.9 üzerinde çalışan mühendislerin buraya kaydırıldığı yönünde. 

Apple ilk iPhone işletim sisteminin Haziran 2007 tarihine yetişmesi için Mac OS X Leopard 10.5 mühendislerini iPhone ekibine kaydırmış ve bu nedenl Lepoard sürümünün çıkışı Ekim ayına ertelenmişti.

Gecikmenin en büyük nedeni olarak ise iOS 7 üzerinde yapılacak önemli değişiklikler ve Scott Forstall'ın ayrılışı gösteriliyor. Jony Ive'ın daha modern ve basit bir tasarımın olmasını istediği iOS 7'nin zamanında yetişmesi için bazı geri plandaki yeniliklerin eklenmesinin ertelendiği de dile getiriliyor.

Eğer iddialar doğruysa Apple'ın yeni iPhone ve iOS 7 işletim sistemini yaz dönemine yetiştirmeye çalıştığı sonucu çıkarılabilir. Haziran ayında iPhone 5S'in tanıtılacağına dair iddialar da bu bilgileri destekliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim