Anlık Bildirim

iOS 9 hatası alarmı sizin yerinize kapatıyor

Yazılım dünyasında bug olarak da tanımlanan hataların ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor. iOS 9.1 ile birlikte başlayan otomatik alarm ertelemesi hatası buna son örnek.


Her yeni yazılım sürümünde ufak tefek hataların ortaya çıkması geleneği iOS 9 işletim sistemiyle devam ediyor. Apple'ın iOS 9.1 güncellemesini yayınlanmasının sonrasında sistemdeki alarm özelliğini etkileyen bir hata ortaya çıktı. 

Kullanıcılardan gelen raporlara göre güncellemenin kurulmasının ardından sistem alarmı kendi kendine susturuyor. Bazı kullanıcılar gece iOS 9.1 güncellemesini kurduktan sonra anlaşılmayan bir şekilde alarmın sustuğunu ve bu nedenle işe geç kaldıklarını beyan etmiş.

Hata özellikle güncelleme ertelemesi yapan kullanıcılarda ortaya çıkıyor. iOS 9 ile birlikte kullanıcıların güncellemeleri erteleyerek gece saatlerinde kurmalarına imkan veren bir yenilik sunulmuştu. Bu yenilik görüldüğü kadarıyla biraz eleştiri alacak.

iO 9 ile de benzer bir hata ortaya çıkmıştı. Sistemdeki alarm ve sayacın bazen çalışmamasına neden olan bu hata daha sonra iOS 9.0.1 güncellemesi ile giderilmişti. Apple'ın yeni hata için bir açıklama yapması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim