Anlık Bildirim

iOS için Sleep Cycle bugünlük ücretsiz yapıldı

Uyanmakta zorluk çekenlere özel hazırlanan iOS uygulaması Sleep Cycle, detaylı analizleri ile dikkatleri üzerine çekiyor ve sadece bugün için ücretsiz elde edilebiliyor.
 
iOS için Sleep Cycle bugünlük ücretsiz yapıldı
Northcbe adlı geliştirici tarafından iOS 7.0 ve üzeri iPhone modelleri için hazırlanan uygulamalardan Sleep Cycle, uzun tarihinde ilk defa bugün için ücretsiz yapıldı.
Oldukça modern bir arayüzle hazırlanan alarm uygulaması Sleep Cycle, temel olarak uykunuzu analiz ediyor ve sizi uykunuzun en hafif döneminde rahatlıkla uyandırabiliyor. Özellikle belirledikleri saatte uyanmaktan zorlanan kişilerin çok işine yarayacak bir çözüm oluşturan uygulama, vücudun doğal uyanma mekanizmasını kullandığı için insanın kendini daha dinç hissetmesine yardımcı oluyor ve uyku süresince yaşadığınız değişimleri detaylı bir analiz halinde karşımıza çıkartabiliyor.
Apple'ın M7 ve M8 yardımcı hareket algılama işlemlerine aktif olarak destek veren Sleep Cycle, arkaplanda çalışma gösterebiliyor ve cihazların sağlık uygulamasıyla entegrasyon kurabiliyor. Uyku notları bölümüyle uyku kalitenize etki eden yiyecek ya da içecekleri bulduran uygulama, her sabah kamera flaşı üzerinden nabız ölçümü de yapabiliyor.
Daha önce 4 TL'ye satılan Sleep Cycle, an itibariyle aşağıdan ücretsiz elde edilebiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim