Anlık Bildirim

iPhone 5 bu yıl hiç olmayabilir


Teknoloji gündemindeki iPhone 5 çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor. Önce sadece iPhone 5 ile başlayan dedikodu fırtınası içine iPhone 4S modelini de alarak bugüne kadar geldi. Özellikle endüstri analiz uzmanlarının görüşleri ardı ardına geliyor. Ancak beklendiği gibi 2 model birden gelecek mi?
Son iddia yine bir analiz uzmanından. BMO Capital'den Keith Bachman hem iPhone mini hem de iPhone 5 dedikodularının gerçek olmadığını belirtiyor. Bachman'a göre bu sonbaharda çıkacak olan tek model biraz daha elden geçirilmiş olan iPhone 4S modeli. 
Söylenenlerin aksine Bachman'a göre, iPhone 4'ten donanım olarak hiç bir farkı olmayan iPhone 4S modeli bütçe dostu da olmayacak. iPhone 3GS ise düşük seviye tüketicilere 99$'dan hitap etmeye devam edecek. Bachman bu çeyrekteki iPhone sevkiyatı tahminlerini ise 18 milyondan 17 milyona düşürmüş durumda.  
Bachman, iPhone 4S için büyük bir değişiklik yapılmayacağını, iPhone 5 için ise radikal bir gövde tasarımı gerektiğini ve şimdiye kadar böyle bir tasarım hazırlandığı duyumu almadıklarını vurguladı. iPhone 4S ise Ağustos ayı içerisinde piyasaya çıkabilir.
Yeni nesil iPhone modelleri hakkındaki dedikodular tabi ki resmi tanıtımın yapıldığı güne kadar devam edecek. Tanıtımın yapıldığı gün ise kimin doğru kimin yanlış tahmin yaptığı da ortaya çıkmış olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5868 kez okundu.
24 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, iphone 4s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim