Anlık Bildirim

iPhone 5 için batarya değişim programı başlıyor

iPhone 5 için batarya değişim programı başlıyor

Apple'ın 2012 yılında lanse ettiği ve satışa sunduğu iPhone 5 modelinin Ocak 2013 tarihine kadar 4 aylık süre zarfında satılan versiyonlarında batarya süresi konusunda bazı sıkıntılar yaşanmaya başlamıştı. 

Kullanıcılar standart olarak belirtilen süreden daha az giden bataryalarını daha sık şarj etmek zorunda kaldıkları için Apple destek sayfalarına ve teknik servislere şiakeyetlerini iletmeye başlamıştı. 

Uzun süreli bir değerlendirme sürecinin ardından Apple global olarak bir batarya değişim programı başlatmaya karar verdi. Seri numaraları belli olan iPhone 5 modellerinin bataryaları 29 Ağustos 2014-1 Mart 2015 tarihleri arasında Apple mağazaları veya yetkili teknik servislerden değiştirilebilecek. 

Kullanıcıların ilgili sayfadan seri numarasını kontrol ederek program kapsamına girip girmediğini öğrenmeleri gerekiyor. Sonrasında Apple teslim edilen cihazları incelemek durumunda. Sözkonusu problem mevcutsa ve cihaz garanti dışı kalmışsa bile batarya ücretsiz olarak değiştirilecek. 

Ancak bilindiği gibi iOS cihazlarının bataryası değiştirilebilir olmadığı için teknik serviste bir süre beklemesi gerekecek. Ayrıca iPhone 5 modelinizin çalışır durumda olması gerekiyor. Aksi takdirde ayrı bir tamir ücreti istenecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3057 kez okundu.
32 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim