Anlık Bildirim

iPhone 5 ve Galaxy S3 düşme testinde


Yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri piyasaya sürüldüğünde yapılan parçalarına ayırma testlerinden sonra düşme testleri de popüler olmaya başladı. Android Authority sitesi de yeni iPhone 5 modeli ile Galaxy S3 modelini düşme testinde biraraya getirdi.

Hong Kong'da yapılan düşme testinde modeller cep seviyesinden, göğüs seviyesinden ve kulak seviyesinden olmak üzere üç farklı mesafeden taş zemine bırakıldı. 

iPhone 5 kasası sert alüminyum materyalden imal edilmişken, Galaxy S3 modelinde ise polikarbonat kullanılıyor.

Cep seviyesinden bırakılan modellerde ufak tefek ezilme görülmekle birlikte, göğüs seviyesinden serbest düşme testini iPhone 5 modeli küçük ezilmelerle atlatırken, Galaxy S3 modeli sol üst köşe tarafından camına darbe alıyor ve çatlıyor. Kulak seviyesinden düşürüldüğünde ise iPhone 5 yine camı çatlamadan kurtulurken, Galaxy S3 modelinin bu kez diğer üst köşeden darbe alıyor ve cam biraz daha çatlıyor. 

Dayanıklılık göz önüne alındığında iPhone 5 modelinin rakibinden önde olduğu göze çarpıyor. Testin sonunda iPhone 5 modeli bir de boy seviyesinden yere bırakılıyor ve yine ezilmelerle atlatıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13239 kez okundu.
65 kişi, toplam 76 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, galaxy s3
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim