Anlık Bildirim
Yeni nesil ürünleri için Mart ayında bir etkinlik düzenleyeceği söylenen Apple, bu etkinlikte bir süredir konuşulan iPad Air 3 ile iPhone 5se modellerini tanıtabilir. Daha önce 14 Mart olarak gerçekleşeceği söylenen etkinlik için bu kez 15 Mart iddiası ortaya atıldı.

iPad Air 3

Kaynağa göre bir buçuk aydan kısa bir süre içerisinde Apple, bu yıl Ekim ayında tanıtılmayan iPad Air’ın yeni modelini tanıtacak. Bilindiği üzere Apple, 2015’te iPad Air 3’ü tanıtmamış yerine yeni iPad Pro ürününü kullanıcılarla buluşturmuştu. iPad Air 3 ise muhtemelen yine 9.7inç ekran boyutuna sahip olacak. Bunun yanı sıra Smart Keyboard aksesuarına destek ve arkada LED flaş da gündemdeki konular arasında sıralanıyor.

iPad Air 3 için Smart Connector iddiası

iPhone 5se

iPhone 5se ise 4inçlik ekran boyutuyla gelecek. Live Photos, Apple Pay gibi özellikleri küçük ekranlı bir modele taşıyacak olan bu güncelleme, A8 yonga seti ve geliştirilmiş kamera gibi iyileştirmeleri de getirebilir. iPhone 5se’nin tasarımsal olarak ise iPhone 5s’ten daha ince ve yuvarlak hatlar ile ayrılacağı konuşuluyor. Bu arada iPhone 5se’nin iPhone 5s ile aynı fiyat bandında olacağı, ek olaraksa 64GB kapasiteli bir versiyonun da seçenekler arasında olacağı ifade edilmiş. iPhone 5s’in ülkemizdeki satış fiyatı 32GB için 2199TL, 16GB içinse 1999Tl olduğunu belirtelim.

iPhone 5se için yeni bir görsel ortaya çıktı 

Apple Watch tarafındaysa yazılımsal iyileştirmeler, yeni kordon seçenekleri, güncellenmiş renk alternatifileri gibi güncellemeler olabilir. Konuya ilişkin gelişmeler ortaya çıktıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim