Anlık Bildirim

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, "tamamen" su geçirmez değil

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, 'tamamen' su geçirmez değil
 
Apple'ın ülkemizde 16 Ekim tarihinden sonra 3,099 TL ve 3,499 TL'den başlayan fiyat etiketleriyle satışa sunacağı yeni nesil akıllı telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, yurtdışında gerçekleştirilen bazı testlerin gösterdiği kadarıyla suya karşı oldukça dayanıklı hatta "su geçirmez olarak nitelendirilen" modeller. Ancak "i FixYour i " isimli internet sitesinin daha derinlemesine yaptığı test, telefonların söylenenin aksine tamamen su geçirmez olmadığını gözler önüne seriyor.
Site tarafından iki dakika boyunca su içerisinde bırakılan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, Apple Watch ile benzer olarak yapışkan bir sızdırmazlık katmanına sahip olmalarına rağmen açıkça görüldüğü üzere içlerine su alıyor. Buna rağmen normal şekilde çalışmaya devam edebilen telefonlar, özellikle belirtildiği kadarıyla suyu daha çok Lightning ile kulaklık portlarından, hoparlörden, mikrofondan ve fiziksel ses butonlarından alıyor.
Anlık su temaslarıyla rahatlıkla başa çıkabileceklerini kanıtlayan Apple iPhone 6s ile iPhone 6s Plus, takipçilerimizi tekrardan uyarmak adında "tamamen su geçirmez" değiller ve havuzda ya da denizde kullanılabilecek bir çözüm oluşturmuyorlar. Bu konuda gelen bazı dedikodular, iPhone 7'nin tamamen su geçirmez olacağına işaret ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18787 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, 6s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim