Anlık Bildirim

İTÜ CODEzilla-BEST Teknoloji Günleri başlıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi ve BEST (Avrupa Teknoloji Öğrencileri Birliği) tarafından düzenlenen CODEzilla-BEST Teknoloji Günleri 16-17 Aralık tarihinde İTÜ’de gerçekleşecek.

İTÜ CODEzilla-BEST Teknoloji Günleri başlıyor Tam Boyutta Gör

İstanbul Teknik Üniversitesi ve BEST (Avrupa Teknoloji Öğrencileri Birliği)tarafından düzenlenen CODEzilla-BEST Teknoloji Günleri 16-17 Aralık tarihinde İTÜ’de gerçekleşecek. Etkinlik iki gün sürecek ve etkinliğin ilk gününde 24 saat boyunca yazılım yarışması (hackathon) düzenlenecek. Etkinliğin ikinci  gününde  ise  çeşitli workshoplar, konferanslar ve seminerler verilecek. Katılımcılara çeşitli sürprizler ve çekilişler düzenlenecek.

CODEzilla, İTÜ Uluslararası Mühendislik Kulübü’nün (BEST İstanbul) inovasyona verdiği önem doğrultusunda; tarihinde ilk kez  proje üretmeye odaklanan yazılımcı, tasarımcı ve girişimcilere, fikirlerini kısa sürede ürüne  dönüştürme  şansı  vermek  amacıyla  “Hackathon” yarışmasının da bulunduğu teknoloji kapsamlı  bir etkinliktir. Hackathon katılımcıları etkinlik sayesinde  hem  sektörde  ağ kurma şansını yakalayacak hem de yazılım ve tasarım alanında şirket  profesyonelleri  ile  etkileşime  geçerek  kendilerini  geliştirme  imkanına  sahip olacak, problem çözme  yeteneklerini ve öğrenme potansiyellerini güçlendirebilecek.

Etkinliğe, Hackathon temposuna uyum sağlayabilecek ve yarışmayı seven bütün  üniversite öğrencileri  katılabilecek.  Yarışma  katılımcıları  2-4  kişiden oluşan takımlar kurarak 24 saat  içinde  onlara  verilen  sorunu  çözmeye  çalışacaklar.  Yarışmanın  sonucu 17 Aralık’taki  etkinliğin  sonunda  açıklanacak  olup  1 .takım  üyelerine  laptop, 2.takım üyelerine  tablet  ve  3 .takım  üyelerine  ise  ücretsiz  yazılım  eğitimleri  verilecek.  Aynı zamanda ilk üç takım  17 Aralık akşamı etkinlik sonrası yemekli boğaz turuna çıkarılacak.  Başvurular  4-10  Aralık  tarihi  arasında  olup  hackathon.bestistanbul.org sitesinden alınacaktır. 

CODEzilla ve BEST hakkında daha fazla bilgi edinmek ve etkinlik hakkında duyuruları ve yenilikleri  takip etmek için:

BEST İstanbul: bestistanbul.org    BEST: BEST.eu.org CODEzilla: hackathon.bestistanbul.org 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim