Anlık Bildirim

IUNI'den 2K ekranlı ve Ultrapixel ön kameralı U3


IUNI'den 2K ekranlı ve Ultrapixel ön kameralı U3

Adını ilk kez MediaTek'in gerçek 8 çekirdekli MT6592 yongasetini ilk kullanan akıllı telefon üreticisi olarak duyduğumuz Çinli IUNI sonrasında ön tarafta Ultrapixel bir kameraya yer vererek bir ilke daha imza atmıştı. Firma şimdi de hem donanım hem tasarım hem de fiyat anlamında iddialı yeni bir akıllı telefon satışa sunuyor. 

IUNI U3 modeli 5.5 inçlik ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük sunuyor ve 2K çözünürlük sınıfında LG G3, Oppo Find 7 gibi rakiplerinin yanında yerini alıyor. LTPS teknolojisi ile üretilen ekran bu sayede enerji tüketimini en asgari seviyede tutabiliyor. 

Ekranın ön panele oranı yüzde 77 ve LG G2, G3 gibi rakipleri ile hemen hemen aynı seviyede. Ekran Gorilla Glass 3 ile sağlamlaştırılmış. Cihaza gücünü ise 4 çekirdekli Snapdragon 801 yongaseti sağlıyor. 

Bunun dışında cihazda 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 3000mAh gücünde batarya, Android 4.4.4 işletim sistemi, çift SIM kart, IUNI kullanıcı arayüzü şeklinde diğer özellikler mevcut. 

Tasarım anlamında modeli ön plana çıkaran unsur ise kasanın magnezyum alaşımdan imal edilmiş olması. Bu sayede telefon hafiflerken kirlenmeye karşı da direnç kazanıyor. Ancak ağırlık ve kalınlık değerleri henüz elimizde yok.

Kamera açısından da dikkat çeken üründe Sony imzalı 13MP çözünürlükte OIS destekli bir sensör kullanılmış. Ön tarafta ise ilk kez U2 modelinde gördüğümüz 4 Ultrapixel çözünürlükte bir kamera yer alıyor. Bataryanın da LG'den tedarik edildiğini düşünürsek cihazda Sony, HTC ve LG'nin katkısı olduğunu söyleyebiliriz. 

Xiaomi gibi IUNI de uygun fiyatlı akıllı telefonar üreten bir firma ve U3 modeli 325$ etiket fiyatı ile ön siparişe başlamış durumda. Cİhaz 10 Eylül itibariyle Çin'de dağıtıma başlayacak.  
 
IUNI'den 2K ekranlı ve Ultrapixel ön kameralı U3
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4118 kez okundu.
22 kişi, toplam 25 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim