Anlık Bildirim

iWatch uygulamasına ait olduğu iddia edilen iki görsel internete sızdırıldı


iWatch uygulamasına ait olduğu iddia edilen iki görsel internete sızdırıldı

Apple'ın bu yıl içerisinde bir akıllı saat piyasaya süreceği iddiaları giderek daha fazla yoğunlaşıyor ve firmanın yeni iş ilanları da bu iddiaları körüklüyor. Apple tarafında “önemli yenilik” kavramı altında genel ifadelerle sorular geçiştirilirken, herhangi bir resmi işaret verilmedi.

Ancak Twitter üzerinde yayınlanan iki görsel iWatch ürününün iOS uygulamasına ait olduğunu iddia ettiği sahneler yansıtıyor.

Görsellerin ilkinde Watch Utility adındaki iWatch uygulaması ikonu görülüyor. Ayrıca Apple'ın daha önce bilgileri internete sızan Healthbook adındaki sağlık ve fitness uygulamasının da ikonu hemen yanında yer alıyor. İkinci görselde ise Watch Utility uygulamasının iWatch akıllı saatini tararken ortaya çıkan animasyonu yer alıyor.

Kaynak uygulamanın şu an oldukça hata dolu olduğunu belirtiyor. iWatch konusunda detaya girmekten kaçınan kaynak, krom ekran kenarı ve poliüretan kayış ile geleceğini belirtiyor. Ayrıca iWatch'un bağımsız bir cihaz olmaktan ziyade iPhone'a bağlı olarak çalışacağı da ifade ediliyor.

Watch Utility ise iWatch için bir ayarlama uygulaması olacak. Saatin çeşitli bildirim ayarları buradan yapılabilecek. Görsellerin doğruluğu konusunda kendisinden emin olan kaynak, iPhone 5S üzerinde uygulamayı denediğini belirtiyor. 

Şimdilik görsellerin ne kadar doğru olduğunu bilmek zor. Ancak zaman ilerledikçe konu ile ilgili daha fazla bilgi internete sızacaktır.  
 
iWatch uygulamasına ait olduğu iddia edilen iki görsel internete sızdırıldı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim