Anlık Bildirim

İddia: Dört çekirdekli Meizu MX, 2 GB RAM ve 64 GB dahili flash bellekle gelebilir

Akıllı telefon dünyasında yaşanan gelişmeleri yakından takip eden okuyucularımız için Meizu firması pek de yabancı gelmeyecektir. ARM Cortex-A9 mimarisini temel alan 1.4 GHz çift çekirdekli Exynos 4210 işlemci, 1 GB LP-DDR2 RAM, Mali-400MP grafik birimi, 4.0-inç boyutunda - 540 x 960 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran, 16 GB dahili flash bellek ve 1080p video kaydı yapabilen 8 megapiksel kameraya ev sahipliği yapan Meizu MX için Uzakdoğu ülkelerinde teknoloji meraklıları uzun kuyruklar oluşturmuşlardı.
Son dönemlerde Meizu, dört çekirdekli işlemciden güç alan yeni bir amiral gemisi üzerinde çalışmalar yürütüyor ve doğal olarak akıllı telefon hakkındaki söylentiler eksik olmuyor. Çin merkezli internet sitesi CNMO'nun güvendiği kaynağına dayandırdığı bilgilere göre yeni akıllı telefon, 64 GB dahili depolama kapasitesi sunacak ve 2 GB RAM ile gelecek. Diğer üreticilerin, üst segment çözümlerinde maksimum 1 GB RAM'e yer verdiğinin altını çizelim. Eğer Meizu'nun amiral gemisi iddia edildiği gibi 2 GB RAM'le gelirse rakipleri arasından sıyrılmayı başaracaktır.
Son olarak Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi, HDMI portu, çift mikrofon, jiroskop ve DLNA özellikleri ile donatılması beklenen akıllı telefonun işlemcisinin Exynos 4412 (ARM Cortex-A9) olabileceği üzerinde duruluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8383 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim