Anlık Bildirim

Lenovo yeni oyuncu kasasını duyurdu

Lenovo IdeaCentre 5 17IAB7 adındaki kule tipi oyuncu bilgisayar kasası, minimal tasarımı ve ince aydınlatma şeritleri ile oturma odasında kendisine yer arayacak. 

IdeaCentre 5 17IAB7

Legion markasıyla oyuncu ekipmanları sektöründe kendisine pay arayan Lenovo diğer taraftan standart serilerinin içerisine de oyuncu ürünleri yerleştiriyor. IdeaCentre serisi yeni oyuncu kulesine kavuştu. 

IdeaCentre 5 17IAB7 özellikleri neler?

Lenovo IdeaCentre 5 17IAB7 adındaki yeni kule tipi bilgisayar kasası firmanın oyuncu kule serilerine eklenecek. İşlemci tarafında sadece Intel işlemciler, grafik tarafında ise AMD ve Nvidia seçenekleri yer alıyor. 

Intel Core i7-12700 işlemcisine kadar on ikinci nesil model seçeneği sunan kasada AMD Radeon RX 6500XT, RX 6400, Nvidia GeForce RTX 3060, RTX 3060 Ti, GTX 1660 SUPER ve GTX 1650 seçenekleri mevcut. 

DDR4 bellek desteği olan kasada bir adet M.2 SSD ve iki adet 3.5 inç yuva yer alıyor. Kasada minimal bir tasarım yer alırken ön kısımda mavi ışık şeridi mevcut. Ayrıca çeşitli USB girişleri de yerleştirilmiş. IdeaCentre 5 17IAB7 için henüz bir fiyat açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim