Anlık Bildirim

IFA 2021 fuarı iptal edildi

Dünyada pandemi belirsizliğinin halen devam etmesi ve IFA kongre merkezinin aşılama merkezi haline dönüştürülmesi nedeniyle IFA 2021 tüketici elektroniği fuarı iptal edildi.

IFA 2021 pandemiye yenik düştü Tam Boyutta Gör

Almanya’nın en önemli sektörün ise en önemli tüketici elektroniği fuarlarından birisi olan IFA da pandemiden olumsuz etkileniyor. Geçen yıl sanal olarak gerçekleştirilen fuar bu yıl tamamen iptal edildi. 

IFA 2022’ye kısmet

Eylül ayının ilk haftası düzenlenecek olan IFA 2021 fuarının hem sanal hem de kısıtlı bir şekilde yüz yüze yapılması planlanıyordu. Bununla birlikte Asya kıtasındaki yeni mutasyon hızı ve aşılama hızının düşük ilerlemesi yöneticileri kaygılandırıyor. IFA kongre merkezi hali hazırda aşılama merkezine dönüştürüldü ve ne zaman normale döneceği belli değil. 

Messe Berlin and gfu Consumer & Home Electronics GmbH, pandemideki belirsizlik kaybolmadığı için IFA 2021 fuarını iptal etmeye karar verdiklerini duyurdu. Seyahat etmek isteyenlerin mağdur olmaması için de bu karar 3 ay öncesinden alındı. 

Kurul gelecek yıl pandeminin etkilerinin kaybolmasını bekliyor. Bu bakımdan 2-6 Eylül 2022 tarihleri arasında IFA 2022 fuarı tam ölçekte ve geniş katılımlı olarak gerçekleştirilecek. Detaylar daha sonra duyurulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim