Anlık Bildirim

İlk katlanabilir iPhone modeli en erken 2023'te piyasaya sürülecek

Ünlü analistlerden Ross Young'a göre Apple'ın en erken 2023'e kadar katlanabilir bir iPhone tanıtması beklenmiyor. Şirketin hedeflediği olası tarih ise 2024 yılı.

İlk katlanabilir iPhone modeli en erken 2023'te çıkacak Tam Boyutta Gör

Apple, önceki nesle göre bazı teknolojik iyileştirmelerle her yıl yeni iPhone'lar çıkarmaya devam ederken, Cupertino merkezli şirket, katlanabilir telefon pazarında Samsung ile rekabet edebilmek için yepyeni bir iPhone hazırlıyor.

DSCC baş analisti Ross Young, Apple'ın katlanabilir iPhone'u en erken 2023 yılında tanıtacağını söyledi. Yeni yatırımcı notunda 2024 yılı üzerine de bahse giriyor. Katlanabilir iPhone söylentileri son aylarda zayıflamıştı, ancak Apple'ın katlanabilir ekranlı cihazların prototipleri üzerinde çalıştığına dair kanıtlar ortaya çıkmaya devam ediyor.

İlk katlanabilir iPhone modeli en erken 2023'te çıkacak Tam Boyutta Gör

Katlanabilir iPhone, Galaxy Z Fold'a benzeyecek

Söylentilere göre, Eylül 2020'de Samsung, Apple'a test için katlanabilir ekran örnekleri sağladı ve kısa bir süre sonra şirket, LG Display'den birkaç esnek panel kopyası aldı. 2021'in başlarında, TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2023'te 8 inçlik esnek bir OLED iPhone duyurmaya hazırlandığını açıklamıştı. Büyük olasılıkla, cihaz Samsung Galaxy Z Fold'a benzeyecek.

Samsung'un ilk Galaxy Fold cihazlarının sorunlarla dolu olduğunu da hatırlatmakta fayda var. Dolayısı ile Apple, 2023 veya 2024 yılında katlanabilir bir akıllı telefonla çıkarırsa, katlanabilir cihazlar konusunda birkaç yıllık uzmanlığa sahip bir şirket olan Samsung ile rekabet etmesi gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim