Anlık Bildirim

M1 işlemcileri ile gelecek iMac Pro’nun teknik özellikleri detaylandırıldı

Apple’ın 2020'de M1 işlemcisini tanıtmasıyla sektör bir hayli hareketlenmişti. Geçtiğimiz haftalarda M1 Pro/Max işlemcili MacBook Proları tanıtan firma, iMac Proları güncellemek için hazırlanıyoruz.

iMac Pro'nun teknik özellikleri detaylandırıldı Tam Boyutta Gör

Apple, geçtiğimiz yıl Intel’ı bırakıp kendi işlemcisini üreterek sektörde çok dikkat çekmişti. 2022 yılının sonuna kadar Intel’i tamamıyla terk etmesi beklenen firma, geçtiğimiz haftalarda yeni MacBook Pro serisini duyurmuştu. Sıradaki güncellenecek model ise iMac Pro olacak gibi gözüküyor.

27” 120Hz ProMotion ekran ile gelecek

Apple sızıntıları ile bilinen Dylandkt’nin yeni paylaştığı bilgiler, iMac Pro’nun özelliklerini gözler önüne seriyor. Sızıntılar, iMac Pro’nun mini-LED ve ProMotion teknoloji ile desteklenmiş 27” bir ekran ile geleceğini gösteriyor iMac Pro’nun tasarımı ise 24” iMac ve Pro Display XDR’a benzeyecek. 24” iMac’in aksine iMac Pro’nun çerçeveleri siyah renkli olacak. Gelecek sene gelmesi beklenen MacBook Air’da beyaz çerçeve görmemiz de bir hayli mümkün. Apple, bundan sonra Pro modellerini siyah çerçeve ile basit modellerden ayırabilir.

HDMI ve SD kart desteği ile gelecek

Sızıntılardan gelen diğer bilgiler ise iMac Pro’nun 16GB RAM ve 512GB depolama seçeneği ile başlayacağını belirtiyor. Cihazda aynı MacBook Pro modellerinde olduğu gibi M1 Pro ve M1 Max işlemcileri kullanılacak. Gelen bilgilerden en ilginç olanı ise iMac Pro’nun HDMI portu ile gelecek olması. Daha önce iMac kullanıcılarına HDMI seçeneği sunulmamıştı. SD kart slotu ve Thunderbolt girişleri yine bulunacak.Ethernet girişi ise güç adaptörüne entegre olacak.

Dylan’a göre iMac Pro’nun test aşamasında Face ID test edilmiş ancak kullanıcıya ulaşan modellerde görecek miyiz daha belli değil. Cihazın 2022’nin ilk yarısında 2000$ civarı bir fiyat ile çıkış yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim