Anlık Bildirim

İnceliği ile öne çıkan Acer Swift 7 ülkemizde satışa sunuldu

9.95mm kalınlık değeri ve 890 gram ağırlığı ile dikkat çeken yeni Acer Swift 7 dizüstü bilgisayar modeli ülkemizde satışa sunuldu. 14 inçlik bilgisayar oldukça yüksek bir etikete sahip.
Acer’ın CES 2019 fuarında yenilikçilik ödülüne layık görülen ultra ince ve hafif yeni Swift 7 dizüstü bilgisayar modeli ülkemizde de satışa sunuldu. Yeni Acer Swift 7 daha çok verimliliğe odaklanıyor.
Acer Swift 7 özellikleri ve fiyatı14 inçlik dokunmatik ekranında Full HD çözünürlük sunan Swift 7 ince çerçeveler sayesinde oldukça kompakt bir gövdeye sahip. Gorilla Glass 6 ile korunan ekran yüzde 92 ekran-kasa oranına sahip. Magnezyum alaşımlı kasa 9.95mm kalınlık değeri ve 890 gram ağırlığa ulaşıyor.



İşlemci tarafında Intel i5-8200Y kullanılmış. Sistem 8GB LPDDR3 RAM ve 256GB depolama kapasitesi ile desteklenmiş.
Corning Gorilla Glass touchpad ise hassas ve hızlı kullanım sunuyor. Cam touchpad’de tıklama düğmesi, çoklu dokunma hareketleri desteği ve hızlı tepki veren fiziksel tıklama özelliği bulunuyor. Bunlara ek olarak, parmak izi sensörü görevi de gören güç düğmesi sayesinde cihazı çalıştırırken bir yandan da parolasız Windows Hello ile daha güvenli giriş yapılabiliyor.
İnce yapısında iki adet Thunderbolt 3 destekli USB Tip-C girişi, USB 3.1 Gen 2 girişi ve DP 1.2 girişi yer alıyor. Batarya ise 12 saate varan kullanım sürelerine imza atabiliyor. Ay Taşı Beyaz renkli Acer Swift 7 (SF714-52T) 10.999 TL’den satışa sunuldu. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4847 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
acer, acer swift 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim