Anlık Bildirim

Injustice: Gods Among Us'ın animasyon filmi geliyor

DC'nin popüler çizgi roman serilerinden Injustice: Gods Among Us'ın şimdi de bir animasyon filmi geliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Injustice: Gods Among Us animasyon filmi duyuruldu Tam Boyutta Gör

2013 yılında hem oyunu hem de oyundan önceki konuları anlatan çizgi roman serisi bulunan, DC'nin son dönemlerdeki popüler serisi Injustice'in animasyon filmi geliyor.

Injustice: Gods Among Us Animasyonu Geliyor

Şu anda yapılmış resmi bir duyuru ne yazık ki yok. Bu yüzden animasyona dair hiçbir bilgi bulunmuyor. Animasyon filmin geldiği bilgisi Batman: The Long Halloween animasyon filminin basın bülteninde ortaya çıktı. Batman: The Long Halloween'in ikinci bölümü yayınlanmadan önce büyük bir ihtimalle Injustice animasyon filmi hakkında hafazla bilgi edineceğiz. Hatta büyük bir ihtimalle fragman da gelecektir.

Injustice oyun serisi, Joker'in Superman'in eşi Lois ve doğmamış çocuğunu öldürmesinin ardından Superman'in deliye döndüğü alternatif bir DC evrenini anlatıyor. Çizgi romanlar hikayenin başlangıç kısmını, oyun da Superman'in yönetimde olduğu dönemi anlatıyor. İkinci çizgi roman serisi ise Injustice'in iki oyunu arasındaki boşluğu kapatıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim