Anlık Bildirim

Rick and Morty'den tanıdığımız The Vindicators'ın kendine özel dizisi geliyor

Rick and Morty'nin üçüncü sezonunda gördüğümüz süper kahraman grubu The Vindicators'ın kendine özel dizisi geliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Rick and Morty'nin spin-off dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Son dönemlerin en popüler yapımlarından birisi olan Rick and Morty'nin yan hikayesini anlatan dizi The Vindicators, geçtiğimiz saatlerde duyuruldu.

The Vindicators Dizisi Geliyor

Sevilen dizisi Rick and Morty'nin üçüncü sezonunda Vindicators 3: The Return of Worldender isimli bölümde gördüğümüz The Vindicators grubu için özel bir dizi hazırlanıyor. The Vindicators, Rick ve Morty'nin de üyesi olduğu galaksiyi korumaya çalışan bir süper kahraman grubu. Tahmin edebileceğiniz gibi grup Rick and Morty dizisi gibi "farklı" bir grup. Özellikle karakterlerin güçleri bir hayli garip.

Yapılan açıklamaya göre bu dizi bir mini dizi olacak ve 10 bölümden oluşacak. Bu yeni dizide Supernova, Vance Maxiumus, Alan Rails, Crocubot ve Noob Noob karakterlerinin tamamı olacak. Rick ve Morty'den öncesini konu alacak.

Dizinin başında yine Rick and Morty'nin yaratıcıları Dan Harmon ve Justin Roiland olacak. Ancak bu yeni dizinin yaratıcısı olarak Erica Rosbe ve Sarah Carbiener bulunacak. Bu ikili orijinal bölümün de yazarı aynı zamanda. Ne yazık ki dizi ile ilgili başka ayrıntı paylaşılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim