Anlık Bildirim

Intel D845PEBT2 Blue Mountain 2 İncelemesi

Bütün üreticiler artık en güncel chipset olan i845PE chipsetli ürünlerini çıkarttı. Ama eğer büyük markaların zengin özellikli modellerinden almak isterseniz oldukça büyük maliyetlerle karşılabiliyorsunuz. Her ne kadar bu ürünler fiyatlarını hakketseler de Serial ATA RAID, Firewire, USB 2.0 gibi özellikleri içeren stabil ciddi bir alternatifiniz var: Intel D845PEBT2 Blue Mountain 2.

Intel D845PEBT2 Blue Mountain 2 Hızlı Sistem'de 144$ civarında fiyatı ile aşağıdakileri sunuyor:

- i845PE  HT desteği
- 2 184-pin DDR yuvası (DDR 333 desteği)
- SoundMAX Cadenza ile 6 kanal ses + Optik ve RCA S/PDIF
- AGP 4x
- Silicon Image Sil 3112A 2 kanal SATA RAID (0,1)
- 4xUSB 2.0 port
- 1xFirewire (Agere/Lucent FW323) port
- Intel Kinnereth (ICH4) 100Mbps Ethernet
- 2x  U-ATA 100
- 5 PCI

Bu fiyata oldukça iyi bir donanım sağlayan Intel, OC konusundaki katı politikasını D845PEBT2 Blue Mountain 2'de korumuş: FSB,VCore, VDIMM, AGP ayarların hiç biri BIOS'da yer almıyor. Ama bunun karşılığını da neredeyse hiç çökmeyen oldukça stabil bir anakart olarak ödüyor.

Performans bakımından ise harikalar yaratmayan Intel D845PEBT2 Blue Mountain 2, buna rağmen gerçek hayatta diğer anakartlardan hiç farklı değil. Tabii diğerlerinin biraz önde olmasında fabrikadan yüksek FSB ile çıkmaları da rol oynuyor.

Sonuçta zengin özellikleri, yüksek stabilitesi ile Intel; OC düşüncesi olmayan, sağlamcı kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Özellikle SATA'ya geçmeyi düşünüyorsanız diğer alternatiflerden görece daha uygun fiyatı ile oldukça çekici bir seçenek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim