Anlık Bildirim

Fortnite iOS sürümü 15 milyon dolar gelir elde etti

Henüz bir aydan kısa bir süredir yayında olmasına rağmen Fortnite iOS sürümü toplamda 15 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı. Günlük gelir ise 2 milyon dolar ortalama yakaladı.

Masaüstünde çok popüler olan PUBG’yi tahtından indiren Fortnite, mobil tarafta da fırtınalar estiriyor. Henüz çok yeni olmasına karşın oyun eski yapımlardan bile daha fazla gelir elde etmeyi başardı.

Fortnite iOS ne kadar kazandı?

Yapılan analizlere göre Fortnite iOS sürümü toplamda 15 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı. Bunun 6.4 milyon doları son bir haftalık süre içerisinde sadece ABD’de toplanmış. Analizler oyunun günlük 1.5-2 milyon dolar arasında gelir getirdiğini gösteriyor.

iOS sürümü yine aynı 100 kişilik PvP mantığını kapsıyor. Haritalar, oynanış ve hatta güncellemeler bile aynı. Çapraz platform desteği olduğu için de mobilde oynadığınız süreç masaüstü tarafında da işliyor.

Daha Android tarafına çıkmayan oyun üstelik ücretsiz indirilebilirken bu rakama ulaştı. Android ile birlikte günlük 3 milyon dolar civarında bir gelir bırakması bekleniyor. Elbette ücretsiz sürüm yanında çeşitli sandık hediyeleri, ikonlar, silahlar ve tuzaklar barındıran sürümler var. Bu sürümler 60$’a kadar çıkıyor. Oyun içi satışlar da 100$’a kadar gidiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim