Anlık Bildirim

iOS 14 çoklu görev ekranı sızdı: iPhone'lara bölünmüş ekran özelliği mi geliyor?

iOS 14 ile birlikte multitasking (çoklu görev ekranı) tasarımı değişiyor. Böylelikle iPhone kullanıcıları uzun zamandır beklediği bölünmüş ekran özelliğine kavuşabilir. İşte iOS 14'ten ilk görüntüler!

iOS 14 çoklu görev ekranı sızdı: iPhone'lara bölünmüş ekran özelliği mi geliyor? Tam Boyutta Gör

Haziran ayının ilk haftasında düzenlenecek WWDC Geliştiriciler Konferansı'nda duyurulacak olan iOS 14, iPhone 11 Pro Max'de çalıştırılırken görüntülendi. Yeni işletim sistemiyle birlikte çoklu görev ekranı tasarımında değişikliğe gidildiği görülüyor. 

iOS 14 çoklu görev penceresi tasarımı nasıl olacak?

iPad'lerde olduğu gibi bir çoklu görev penceresi tasarımıyla gelen iOS 14, arka planda çalışan daha çok uygulamayı tek bir ekranda gösterebiliyor. Tek seferde dört uygulamayı ekranda gösterebilen yeni multitasking tasarımında uygulamaları aşağıdan yukarıya sürükleyerek kapatabilmek mümkün.

Ayrıca arka plandaki uygulamaların yanlışlıkla kapatılmasını önlemek için uygulamaları arka planda çalışmaya sabitleyecek bir özelliğin de eklendiği düşünülüyor. Zira ortaya çıkan videoda bir uygulama aşağı kaydırıldığında ekranın kararıyor ve uygulamanın üzerinde bir kilit simgesi görünüyor. 

Yeni tasarımın iPad'lerdeki çoklu görev ekranı tasarımını andırması, akıllara "Bölünmüş ekran özelliği iPhone'lara mı geliyor?" sorusunu getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19890 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, ios 14 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim