Anlık Bildirim

iPad mini 6 yenilenen tasarımıyla karşınızda

iPad Air ve iPad Pro'nun ardından yenilenme sırası şimdi de iPad mini de. İşte yıl sonuna doğru tanıtılması beklenen 6. nesil iPad mini'nin yeni tasarımını ortaya koyan görseller:

Bu yılın sonlarına doğru 6. nesili tanıtılması beklenen iPad mini'nin yenilenen tasarımını ortaya koyan render görselleri paylaşıldı. iPad mini 6'nın gerçek görüntülerine dayandırılarak oluşturulan görseller, yeni iPad mini hakkında birçok ipucu veriyor.

iPad mini 6 tasarımı Tam Boyutta Gör

iPad Air benzeri tasarım

İsabetli duyumcu Jon Prosser tarafından paylaşılan görseller, iPad mini 6'nın adeta küçük bir iPad Air olacağını ortaya koyuyor. Zira keskin hatlara sahip dikdörtgen kasa, incelenen çerçeveler, ve güç tuşuna entegre edilen Touch ID parmak izi tarayıcısı gibi detaylara 2020 model iPad Air'den aşinayız.

 

iPad mini 6 yenilenen tasarımıyla karşınızda Tam Boyutta Gör

Öte yandan USB-C bağlantı noktasına sahip olacağı görülen yeni iPad mini'nin 206.3mm x 137.8mm x 6.1mm boyutlarında olacağı iddia ediliyor. Ekran kanadında ise 8,5 ila 9 inç büyüklüğünde bir ekranın bizleri karşılaması bekleniyor.

iPad mini 6 yenilenen tasarımıyla karşınızda Tam Boyutta Gör

Arka tarafa geldiğimizde ise bir adet kamera sensörü ve Smart Keyboard için bağlantı pinleri bizleri karşılıyor. Söz konusu teknik özellikler olduğunda ise iPad mini 6'nın A14 Bionic çipinden güç alacağını ve 5G desteğine sahip olacağı belirtiliyor. Bununla birlikte Apple'ın yeni iPad mini için daha küçük bir Apple Pencil duyuracağı da iddialar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22915 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPad Mini 6, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim