Anlık Bildirim

iPhone 13 Pro Max en iyi akıllı telefon ekranı ödülünü kazandı

Apple'ın yakın zamanda duyurduğu yeni iPhone 13 ailesinin ön siparişleri başlamış durumda. iPhone 13 Pro Max, en yüksek ekran performansı derecesi ile En İyi Akıllı Telefon Ekranı Ödülü'nü kazandı.

iPhone 13 Pro Max, En İyi Akıllı Telefon Ekranı ödülünü kazandı Tam Boyutta Gör

Apple, geçtiğimiz haftalarda iPhone 13 ailesini tanıttı ve yeni telefonların ön siparişleri başlamış durumda. Yeni cihazların Pro modellerinde, ProMotion özelliğine sahip Super Retina XDR ekran kullanırken, bu ekran 10Hz ile 120Hz arasında değişken yenileme hızı desteği ile geliyor. Dinamik yenileme hızının batarya süresini oldukça iyileştirdiği söyleniyor ve daha verimli bir arka panel kullanılıyor.

En iyi ekran ödülünü kazandı

Samsung’un yalnızca iPhone 13 Pro modelleri için ürettiği LTPO OLED panel, DisplayMate tarafından şimdiye kadarki en yüksek ekran performansını göstererek A+ puana imza attı. Bununla beraber iPhone 13 Pro Max, ''En İyi Akıllı Telefon Ekranı'' ödülünü almaya hak kazandı.

DisplayMate’in raporuna göre, OLED panelli akıllı telefonlar arasında en yüksek parlaklığı sunan telefon ekranı, 1.000 nit parlaklık sunuyor ve HDR içerikler için bu değer 1.200 nit değerine ulaşabiliyor. Ayrıca en yüksek renk doğruluğu, en yüksek kontrast oranı ve en düşük ekran yansıması özelliklerini taşıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10026 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 13 pro max ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim