Anlık Bildirim

iPhone'daki en kârlı oyunlar açıklandı: Günde 1 milyon dolardan fazla kazanıyorlar

Finbold tarafından yayınlanan verilere göre, Haziran 2021 itibariyle ABD'de en çok hasılat yapan on iPhone oyunu, günlük ortalama 3 milyon dolar, her ay ise 92 milyon dolar gelir elde ediyor.

iPhone'daki en kârlı oyunlar açıklandı: Günde 1 milyon dolardan fazla kazanıyorlar Tam Boyutta Gör

Finbold.com, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en kârlı iPhone oyunlarını sıraladı. Listedeki en iyi dört oyun, yaratıcılarına günde 1 milyon doların üzerinde gelir getiriyor. Bu tutar, hem oyunun satışından elde edilen geliri hem de uygulama içi satın almalardan elde edilen geliri içermekte.

Finbold sıralamasına göre, kullanıcıların kendi oyunlarını oluşturmalarına ve başkalarının oyunlarını oynamalarına olanak tanıyan çok oyunculu bir çevrimiçi platform olan Roblox rakiplerini geride bıraktı. Yaratıcıların, kendilerinin yaratıcılık ve fantazi dünyalarının somutlaşması için inanılmaz bir sanal evren olarak adlandırdıkları oyun, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde günde 3 milyon dolardan fazla kazanıyor.

iPhone'daki en kârlı oyunlar açıklandı: Günde 1 milyon dolardan fazla kazanıyorlar Tam Boyutta Gör

En çok indirilen iPhone oyunu Candy Crush Saga

Clash of Clans, günlük ortalama 1.8 milyon dolar gelirle Roblox'u ikinci sırada izliyor. Üçüncülük, günlük ortalama 1.4 milyon dolar gelirle Candy Crush Saga'ya gitti. Pokemon GO 1.2 milyon dolarlık gelirle dördüncü sırada yer alıyor. Reytingde ayrıca günlük 917 ile 329 bin dolar arası gelir sağlayan DRAGON BALL LEGENDS, Garena Free Fire, PUBG Mobile, Coin Master, Call of Duty ve Homescapes'in mobil versiyonu gibi oyunlar da yer alıyor.

En çok indirilen iPhone oyunları açısından Candy Crush Saga, günde 23.194 yükleme ile lider durumda. Popülaritede ikinci sırada Pokemon GO var. Bu oyun her gün ortalama 22.331 kez indiriliyor. Coin Master, günde 21.715 sayısı ile kurulum sayısı açısından ilk üçü kapatıyor. Toplamda, en çok hasılat yapan 10 iPhone oyunu her ay 6.24 milyon kez indiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim