Anlık Bildirim

Samsung, 6G teknolojisini tanıtmaya hazırlanıyor

Teknoloji devi Samsung'un 22 Haziran'da gerçekleştireceği 5G konulu etkinlikte, 6G teknolojisini de tanıtabileceği bildirildi. 6G'nin 2028 yılında ticarileşmesi bekleniyor.

Samsung, 6G teknolojisini tanıtmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Korea Times'ın son raporuna göre Güney Koreli şirket Samsung, yakında altıncı nesil (6G) mobil ağların standardını sunabilir.

Teknoloji devi, 22 Haziran'da ana konusu 5G olan bir etkinliğine ev sahipliği yapacak. Gelen bilgilere göre Samsung, 5G ile ilgili yeni gelişmeleri sergilemenin yanı sıra "yeni nesil ağların geliştirilmesindeki liderliğini" de gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

2019'da Samsung'un Gelişmiş İletişim Araştırma Merkezi, 6G'yi geliştirmeye başladı. Şirket geçtiğimiz yıl, yeni nesil ağların temellerini özetleyen 6G: The Next Hyper-Connected Experience yazılım belgesini de yayınlamıştı.

Samsung, 6G teknolojisini tanıtmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

2028'de ticari hale gelecek

Yeni nesil mobil ağların, 1 mikrosaniyeden daha az gecikme ile saniyede 1 terabit'e kadar bağlantı hızları sunacağı belirtiliyor. 6G, şu anda dağıtılan 5G'den 50 kat daha hızlı indirme hızları sağlayacak ve gecikmeyi de on kat azaltacak.Uzmanlar, 2025'teki uluslararası standardizasyonun ardından yeni hizmetin 2028'de ticarileştirilmesini bekliyor.

ABD ve Çin de dahil olmak üzere büyük ekonomiler, yeni nesil hizmeti ilk ticarileştiren ülke olma unvanını almak için yarışıyorar. Güney Kore, 2019 yılında 5G hizmetlerini ilk ticarileştiren ülke olmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8782 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, 6g ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim