Anlık Bildirim

Şimdi de iPhone 5se iddiaları

Apple'ın bu yıl 4 inçlik ekrana sahip yeni bir iPhone modeli piyasaya sürmek istediği sıkça gündeme geliyor ancak iddialar birbirinden oldukça farklılaşmış durumda.

Apple'ın Mart ayı itibariyle piyasaya süreceği tahmin edilen 4 inçlik yeni iPhone modeli ile ilgili iddiaları birbirine karışmaya devam ediyor. Daha önce iPhone 6C ve iPhone 7C olacağı iddia edilen yeni model için bu kez de iPhone 5se iddiaları gündemde. İlk kez bir model için üç farklı harf iddiası duyuyoruz.

iPhone 5se için donanım iddiaları da farklı. Cihaz tasarım çizgilerini iPhone 5/5S dönemlerinden alıyor. Apple A8 yonga setinden gücünü alan modelde 1GB RAM ve 16GB/32GB depolama kapasitesi bulunacak. Bu haliyle cihaz maliyete oynayan bir cihaz görünümünde. Oysa Apple'ın maliyete değil, 4 inçlik bir iPhone özlemi duyan tüketicilere hitap etmek istediği gündeme gelmişti. 


IPhone 6C iddialarında ise Apple A9 yonga seti, 2GB LPDDR4 RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 3D Touch teknolojisi, 1642mAh gücünde batarya yer alıyordu. Bu haliyle, ailedeki en güçlü iPhone olma fırsatına sahip olacak ancak iki iddia arasında neredeyse dağlar kadar fark var. 

Bugüne kadar internete sızan görsellerde, iPhone 6 çizgisini temel alan kasa yapıları göze çarpıyordu. Bu bakımdan Apple'ın 3 yıl öncesine geri dönmesi çok da mantıklı değil. Zaten o dönemde iPhone 5c benzer bir görevi yerine getirmişti. İkinci bir iPhone 5c için tüketiciyi ikna etmek kolay olmayacaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7544 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 6c ve
2 etiket daha iphone 5e iphone 5se
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim