Anlık Bildirim

Yaklaşan iQOO Neo5s'nin yüksek çözünürlüklü görseli ortaya çıktı

iQOO, yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.  20 Aralık'ta tanıtılması planlanan iQOO Neo5s'nin yüksek çözünürlüklü görseli ve bazı detayları sızdırıldı.

 iQOO Neo5s, 20 Aralık'ta tanıtılacak Tam Boyutta Gör

iQOO, 20 Aralık'ta yeni ürünlerini tanıtacağı yeni bir etkinlik düzenleyecek. Şirket, bu etkinlikte iQOO Neo5 SE ile birlikte iQOO Neo5s akıllı telefonlarını duyuracak. Lansman öncesinde iQOO Neo5s'nin görselleri ve bazı detayları sızdırıldı. Akıllı telefon, üçlü arka kamera kurumuyla gelecek.

iQOO Neo5s, Snapdragon 888 ile gelecek

Sektörde yaptığı güvenilir sızıntılarla bilinen Digital Chat Station, yaklaşan iQOO Neo5s'nin görselini ve bazı teknik detaylarını paylaştı. Görsele bakıldığında cihaz, delik ekran tasarımıyla gelecek. Akıllı telefonun sağ tarafında ses ayar düğmeleri ve güç düğmesi yer alacak.

Sızdırılan özelliklere ve şirketin şimdiye kadar paylaştığı bilgilere göre akıllı telefon, 6.56 inç büyüklüğünde Full HD+ OLED ekranla gelecek. Ekran, 120 Hz yenileme hızı sunacak. Üçlü arka kamera kurulumundaki birincil lens, OIS (Optik Görüntü Sabitleme) destekli 48MP Sony IMX598 olacak. Kurulumdaki diğer birimlerin özellikleri henüz bilinmiyor.

iQOO Neo5s, 2.84 GHz'e kadar saat hızıyla Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak. Cihaz, 66W hızlı şarjı destekleyecek. Yazılım kısmında akıllı telefon, Android 12 tabanlı OriginOS Ocean'ı çalıştıracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim