Anlık Bildirim

Windows 10 artık kullanıcıya uyum sağlayacak

Yazılım devi Microsoft'un yakında yayınlayacağı Windows 10 güncellemesi, cihazınızdan optimum performansı elde etmenize yardımcı olacak.

Windows 10 artık kullanıcıya uyum sağlayacak Tam Boyutta Gör

Microsoft, Windows 10'da sistemi belirli bir kullanıcı için özelleştirmenize olanak tanıyan yeni bir özellik sunuyor. Özellik, Windows 10 ayarlar menüsünde görünecek ve işletim sisteminin bazı ön sürümlerinde zaten mevcut.

Yeni özelliğin işe yaraması için, kullanıcının verilerini Microsoft erişimine açması gerekecek ve ardından cihaz, sahibinin kullanım durumuna göre analiz edildikten sonra Windows 10 kişiselleştirilecek. Başka bir deyişle işletim sistemi, bilgisayarın belirli kullanım senaryolarına uyum sağlamasına izin verecek.

Windows 10 artık kullanıcıya uyum sağlayacak Tam Boyutta Gör

6 seçenek yer alacak

Yukarıdaki ekran görüntüsüne dayanarak, kullanıcıların altı ana kullanım kategorisinden birini veya birkaçını bağımsız olarak seçebileceklerini söyleyebiliriz: oyunlar, aile, yaratıcılık, okul, eğlence ve .

Optimizasyon sürecinin tam olarak ne olduğu henüz bilinmiyor. Sistemin indirilebilir araçlar, hizmetler, uygulamalar ve oyunların yanı sıra belirli kullanım durumlarına göre uyarlanmış özelleştirme seçenekleri sunması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11028 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim