Anlık Bildirim

İşte Karşınızda Küçük Aston Martin: Cygnet!

Mükemmel tasarımlarıyla otomobil severlerin en çok beğendiği markalardan biri olan Aston Martin de yüksek nüfus artışının neden olduğu zorluklarla yüzleşmek zorunda kalıyor. Otomotiv üreticileri sürekli sıkılaşan emisyon kuralları nedeniyle köşeye sıkışmış durumdalar. Aston Martin gibi özel markaların yaptığı büyük GT'ler gittikçe kalabalıklaşan şehirler için artık hiç uygun değiller.

Aston Martin'in bu problemlere cevabı ise 2011 yılında geliyor: Cygnet. Üretimi kesinleşen Cygnet, markanın Grand Tourer modelleriyle birlikte Warwickshire-İngiltere fabrikasında üretilecek. Resimlerde görülen Cygnet'in konsept versiyonunun tasarımındaToyota'nın şehir otomobili iQ temel alınmış. Aston Martin'in modeli olmasından dolayı iQ'ya göre çok daha lüks bir üretim olacak 3 metre boyundaki Cygnet, 1.33 litrelik Toyota motorunu kullanacak. Bu 1.33 litrelik benzinli motor 98 hp güç üretiyor ve standart olarak 6 ileri manuel vitesle kontrol ediliyor. Ayrıca CVT şanzıman da opsiyon listesinde olacak.

Kesin olmasa da 2011 yılında 47500 dolardan başlayan fiyatlarla satılması planlanan Cygnet ilk olarak sadece mevcut Aston Martin sahipleri için satışa sunulacak. Üretim arttığında ise bu lüks küçük sınıf araca herkes sahip olabilecek!

Aston Martin Cygnet
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11411 kez okundu.
7 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim