Anlık Bildirim

Merakla beklenen John Wick 4'ün kadrosu şekilleniyor

Keanu Reeves başrollü popüler film serisi John Wick'in dördüncü filminin kadrosuna yeni isimler katıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

John Wick 4'ün kadrosu şekilleniyor Tam Boyutta Gör

Son yılların popüler film serilerinden biri olan John Wick'in dördüncü filminin kadrosu şekillenmeye başladı. Son açıklamalara göre önemli isimler kadroya katıldı.

Son paylaşılan haberlere göre Ip Man serisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Donnie Yen, John Wick 4'ün kadrosuna katıldı. Karakteri hakkında pek bir detay paylaşılmadı ancak John Wick'in eski bir dostunu oynayacağı açıklandı.

Donnie Yen dışında kadroya Shamier Anderson ve Rina Sawayama da katıldı. Ne yazık ki onların karakterleri hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. 

Bill Skarsgard John Wick 4'e Katılabilir

Kadroya katılan yeni isimlerin ardından başarılı oyuncu Bill Skarsgard'ın da kadroya katılabileceği açıklandı. Açıklamaya göre kadroya katılmak üzere sadece resmiyet kazanması bekleniyor. Bill Skarsgard'ı daha önce It, The Devil All The Time gibi filmlerde izlemiştik.

John Wick 4'ün çekimleri bu ay içerisinde başlayacak. John Wick 4 filmi 27 Mayıs 2022'de sinemalarda yayınlanacak. Filmin senaristliğini Shay Hatten, yönetmenliğini ise Chad Stahelski üstleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim