Anlık Bildirim

Rocky IV'ün yeniden düzenlenen versiyonu için vizyon tarihi paylaşıldı

1985 yılında vizyona giren ve sinema sektörünün en popüler filmlerinden birisi olan Rocky IV'ün yeniden düzenlenen versiyonu için bir vizyon tarihi paylaşıldı.

Rocky 4 Director's Cut'ın vizyon tarihi paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Sinema sektöründe özellikle 1980'li yıllara damgasını vuran birçok film bulunuyor. Bu filmlerden biri de şüphesiz Rock serisinin yeni ismi Rocky IV. Yeniden düzenlenen Rocky IV'ün vizyon tarihi de geçtiğimiz saatlerde açıklandı.

Rocky IV, 2021 Kasım'da Geliyor

Geçtiğimiz yıllarda filmin başrolü ve yönetmeni olan Sylvester Stallone, Rocky IV'ü yeniden düzenlediği bir Rocky 4 Director's Cut isimli filmin geleceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz saatlerde de Sylvester Stallone kendi Instagram hesabı üzerinden filmin vizyon tarihi açıkladı. Rocky IV Director's Cut, 11 Kasım'da vizyona girecek ve 4K olacak.

Rocky IV ilk olarak 27 Kasım 1985'te vizyona girmişti ve gişe rekoru kırmıştı. 300 milyon dolarlık hasılatı ile birlikte Rocky/Creed serisinin en falza hasılat elde eden filmi. 

Rocky serisinin yıllar sonrasını anlatan Creed serisinin üçüncü filmi ise Creed III, 24 Kasım 2022'de vizyona girecek ancak Sylvester Stallone bu filmde rol almayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim