Anlık Bildirim

Kablosuz 5.1 Hoparlör Seti Jazz J9940W

JS yani Jazz Speakers genellikle uyun fiyatlı hoparlör setleriyle tanınıyor ülkemizde tabii bunda belli modellerinin ülkemizde bulunmamasının da payı var. Yeni ürünleri J9940W görmeye alıştığımız üst düzey 5.1 setlerden oldukça farklı çünkü kablosuz !

1 merkez (3" Mid/Bass + 1" Tweeter - 20W RMS), 2 ön (Çift 3"mid/bass + 1.5" Tweeter - 20W RMS), 2 arka (3" Mid/Bass + 1" Tweeter - 10W RMS) ve subwoofer (8" - 100W) oluşan set toplam 180W RMS çıkış gücüne sahip. 30Hz-20000Hz arası frekansları üretebiliyor. Hoparlörler oldukça ağır ve kaliteli bir görünüşe sahip. Entegre kod çözücü Dolby Digital, DTS 5.1 ve AAC formatlarını çözebiliyor.

Ön kolonlar tam boy diyebileceğimiz biçimde yani yerden epeyce yüksekler. 1.5 kg ağırlığında kare parçalar üstüne kuruluyor. Arka kolonlar ise daha küçükler bu yüzden yüksekliği ayarlanabilen standlara oturuyorlar. Merkez ise bir kontrol ünitesi barındırıyor ve monitörünüzün (görüntü kaynağınızın) üstüne yerleştiriyorsunuz. Kontrol ünitesinde daha önce de belirttiğim gibi bir çözücü ve ses kontrolleri (Volume, Bass-Subwoofer, Merkez,  Surround sound , Power on/off ve Mute tuşu) ile vericiler bulunuyor. Bu kontroller aynı zamanda setle gelen uzaktan kumandayla da kontrol edilebiliyor.

2.4 GHz bandında 20m. çapında bir menzile sahip verici yeterli esnekliği ve ses kalitesini sunuyor. 2.4 GHz frekansının kullanımı girişimi en aza indirgiyor ve sese karışabilecek gürültüyü minimum seviye de tutuyor. Baslar oldukça güçlü ve orta seviye ile tizler kıvamında. 600$ civarında bir fiyata sahip bu kablosuz set gerçekten etkileyici bir görüntü ve sese sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim