Anlık Bildirim

Katlanabilir Lenovo ThinkPad X1 Fold rekor fiyattan satışa çıkıyor

Dünyanın ilk katlanabilir ekranlı bilgisayarı ünvanını alan Lenovo ThinkPad X1 Fold ülkemizde de satışa başlıyor. Özel hediyelerin olduğu bilgisayar rekor bir fiyata sahip.

Katlanabilir Lenovo ThinkPad X1 Fold rekor fiyattan satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

CES 2020 fuarının en dikkat çeken ürünleri arasında gördüğümüz katlanabilir ekranlı Lenovo ThinkPad X1 Fold yaklaşık bir yıl aradan sonra ülkemizde piyasaya çıkıyor. Rekor fiyata pek çok özel hediye dahil.

Lenovo ThinkPad X1 Fold özellikleri ve fiyatı

Lenovo ThinkPad X1 Fold modelinde 13.3 inçlik 2048x1536 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alıyor. Cihaz katlandığında, ekranın alt kısmı sanal bir klavye görevi de sağlayabiliyor. Ekranın LG tarafından üretildiği belirtilirken, ekran panelinin taban kısmının cam yerine plastikten yapıldığı ve daha fazla esneklik sunduğu ifade ediliyor.

Magnezyum alaşımlı gövde üzerine şık bir deri kapak tercih edilirken MIL- STD- 810H askeri standardı ile de darbelere ve şoklara karşı dayanıklı bir tasarım sunuluyor. Kasanın ağırlığı 999 gram.

Intel Core i5 işlemciden gücünü alan cihazda 8GB LPDDR4X 4267MHz RAM ve 1TB’a kadar SSD seçenekleri yer alıyor. Kutu içerisinde aktif gürültü engelleyici ThinkPad X1 Fold kablosuz kulaklık, sunum faresi ve yüksek performanslı bağlantı merkezi hediye olarak geliyor.

Lenovo ThinkPad X1 Fold için 42499TL fiyat etiketi belirlenmiş. Depolama seçeneklerinde muhtemelen fiyat da değişecektir. Hassas ekran kalemi ve Bluetooth klavyenin fiyata dahil olup olmadığı bilinmiyor.

Sipariş sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7828 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, lenovo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim