Anlık Bildirim

Yerli yapım Hocus 2 Android için de çıktı, indirimi kaçırmayın

Yunus Ayyıldız imzalı Hocus 2 farklı mekanikleri ve izometrik yapısı ile yine eğlenceli zamanlar vadediyor. Android için kısa süreli indirimde olan oyunu kaçırmayın.

Yerli yapım Hocus 2 Android için de çıktı, indirimi kaçırmayın Tam Boyutta Gör

ODTÜ’de konuşlu GameBrain stüdyosunun beğenilen Hocus oyunu sonrasında geliştirdiği Hocus 2 mobil dünyaya merhaba dedi. Önce iOS ve Steam ardından da Android platformunda oyuncuların beğenisine sunuldu.

Hocus 2 neler sunuyor?

İlk Hocus oyunu izometrik yapısı ve eğlenceli bulmacalarıyla on milyonlarca kez indirilmişti. Hocus 2 oyunu da benzer mekaniği benimsiyor ancak bu kez dinamik yapılar ve ara bağlantılar heyecanı arttırıyor.

Onlarca el yapımı bölümden oluşan oyun kolaydan zora doğru gidiyor. Yine sevimli küpümüzü şekiller üzerinde sürükleyerek topları toplamamız gerekiyor. Tek bir düzlem olmadığı için haliyle ara bağlantıları kullanarak diğer yüzlere geçiş yapabiliyoruz.

İlkinden daha fazla oyun mekaniği sunan yapımda ister ekrana dokunarak ister üst kısımdaki yönlendirme çemberi ile topu hareket ettirebiliyoruz. Oyunun müzikleri Benjamin Tissot’a ait. Hali hazırda 5TL gibi bir fiyattan çıkan oyun iOS tarafında 27.99TL. İndirim kısa süreli olacak.

hocus 2 hocus 2 hocus 2 hocus 2 Games $2.99 111,8 MB

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamebrain.hocus2

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim