Anlık Bildirim

Kingston Grandview SSD sürücüsü orta seviyeye PCIe 4.0 ile geliyor

Kingston Grandview kod adlı SSD sürücüsü PCIe 4.0 teknolojisini fiyat-performans ürünlerine getirmeyi amaçlıyor. Yeni sürücü yılın ikinci yarısında piyasada olacak.

Kingston Grandview SSD sürücüsü orta seviyeye PCIe 4.0 ile geliyor Tam Boyutta Gör

CES 2020 fuarına birbirinden hızlı farklı bellek ürünlerini getiren Kingston ayrıca yıl içerisinde piyasaya süreceği yeni SSD projelerinin de bilgisini verdi. Kingston Grandview ve Seccos oldukça iddialı.

Kingston Grandview özellikleri

Kingston Grandview kod adlı SSD sürücüsü firmanın hem kendi hem de HyperX markası altında piyasaya süreceği fiyat-performans odaklı bir SSD olacak. PCIe 4.0 x4 ve NVMe 1.4 ara birimini kullanan sürücü maliyeti düşünenleri hedefliyor.

Marvell tarafından 12nm sürecinde geliştirilen 4 kanal Whistler Plus kontrolcüsünü kullanacak olan sürücü kanal başına 1.2GT/s bant genişliğine ulaşabilecek. 500GB-2TB arasında değişen kapasitelere sahip olan sürücünün yaz ayarına doğru piyasada olması bekleniyor.

Diğer taraftan Kingston Seccos kod adlı PCIe 3.0 x4 SSD sürücüsü de yakın zamanda piyasada olacak. Sürücü 3D TLC NAND bellek modülleri kullanıyor ve 250GB-2TB arasında değişen kapasitelere sahip.

Marvell’in 8 kanal kontrolcüsünü kullandığı tahmin edilen sürücü kağıt üzerinde 3500MBps okuma ve 3000MBps yazma hızları sunuyor. Henüz Kingston Seccos için bir fiyat bilgisi mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim