Kripto para kullanımının oldukça yüksek olduğu ülkemizde yavaş yavaş yabancı yatırımlar da gelmeye başlıyor. Pundi X platformu popüler XPOS sistemini ülkemizde de faaliyete geçirmiş durumda.
Kripto para bayisi olmak çok kolay
NPXS kripto parasıyla tüm dünyanın tanıdığı Pundi X platformu kendi POS sistemini kurmuş ve pek çok ülkede akıllı kartları ile kripto para alım satım imkânı sunuyor. XPASS kartlarını XWallet cüzdanına tanımlayan tüketiciler XPOS cihazları üzerinden dilerse kart ile dilerse cüzdan uygulaması ile ticaret yapabiliyor.
Pundi X global çapta sunduğu bayilik sistemini OVO Dijital Servisler A.Ş. distribütörlüğünde ülkemize de getirdi. 4 farklı bayilik sistemi olan Pundi X ilk bayisini Sirkeci’de açtı. Firma şimdilik 100 bayi ile sınırlı kalmayı planlıyor.
Bayilerin dörtte birinin İstanbul’da olması hedeflenirken; Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere Türkiye genelinde yerel yatırımcılara bayilikler verilecek.
Kripto para bayisi olmak isteyen girişimciler, Pundi X Türkiye (pundixturkiye.com) internet sitesini ziyaret ederek, tüm teknolojik altyapının kurulumu ve pazarlama materyallerinin de dahil olduğu 4 bayilik seçeneğinden birini seçerek lansmana özel belirlenen 1500 dolardan başlayan bayilik seçeneklerinden dilediklerine başvuru yapabilecek.
Kuyumcular ve döviz büroları için en uygun seçenek verilirken stand şeklinde dış nokta, standart mağaza tasarımı ve havalimanları için kapalı stand tasarımı seçenekleri de var. Haliyle fiyatlar da yükseliyor.
Pundi X sistemi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından 16 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan kripto paraların ödeme işlemlerinde kullanılmamasına yönelik yönetmelik ile de uyumlu. Komisyon bazlı çalışacak olan Pundi X bayileri kripto paralara olan ilgi göz önüne alındığında iyi bir gelir kapısı olabilir.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.