Anlık Bildirim

Kripto para bayisi olabilirsiniz

Dünyaca ünlü Pundi X platformu bayilik sistemini ülkemize de getirdi. İlk etapta 100 bayi hedefleyen Pundi X platformu ilk alım satım bayisini de Sirkeci’de açmış durumda.

Kripto paralarda bayi dönemi Tam Boyutta Gör

Kripto para kullanımının oldukça yüksek olduğu ülkemizde yavaş yavaş yabancı yatırımlar da gelmeye başlıyor. Pundi X platformu popüler XPOS sistemini ülkemizde de faaliyete geçirmiş durumda. 

Kripto para bayisi olmak çok kolay

NPXS kripto parasıyla tüm dünyanın tanıdığı Pundi X platformu kendi POS sistemini kurmuş ve pek çok ülkede akıllı kartları ile kripto para alım satım imkânı sunuyor. XPASS kartlarını XWallet cüzdanına tanımlayan tüketiciler XPOS cihazları üzerinden dilerse kart ile dilerse cüzdan uygulaması ile ticaret yapabiliyor. 

Pundi X global çapta sunduğu bayilik sistemini OVO Dijital Servisler A.Ş. distribütörlüğünde ülkemize de getirdi. 4 farklı bayilik sistemi olan Pundi X ilk bayisini Sirkeci’de açtı. Firma şimdilik 100 bayi ile sınırlı kalmayı planlıyor.

Bayilerin dörtte birinin İstanbul’da olması hedeflenirken; Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere Türkiye genelinde yerel yatırımcılara bayilikler verilecek. 

Kripto para bayisi olun Tam Boyutta Gör

Kripto para bayisi olmak isteyen girişimciler, Pundi X Türkiye (pundixturkiye.com) internet sitesini ziyaret ederek, tüm teknolojik altyapının kurulumu ve pazarlama materyallerinin de dahil olduğu 4 bayilik seçeneğinden birini seçerek lansmana özel belirlenen 1500 dolardan başlayan bayilik seçeneklerinden dilediklerine başvuru yapabilecek.

Kuyumcular ve döviz büroları için en uygun seçenek verilirken stand şeklinde dış nokta, standart mağaza tasarımı ve havalimanları için kapalı stand tasarımı seçenekleri de var. Haliyle fiyatlar da yükseliyor. 

Pundi X sistemi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından 16 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan kripto paraların ödeme işlemlerinde kullanılmamasına yönelik yönetmelik ile de uyumlu. Komisyon bazlı çalışacak olan Pundi X bayileri kripto paralara olan ilgi göz önüne alındığında iyi bir gelir kapısı olabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim