Anlık Bildirim

Lenovo dünyanın en küçük iş istasyonunu duyurdu

Lenovo ThinkStation P350 Tiny iş istasyonu sadece 1 litrelik bir hacme sahip ancak Core i9 işlemci, Nvidia hızlandırıcılar gibi kaslı özelliklerle kurumları memnun edecek.

Lenovo ThinkStation P350 Tiny tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Genelde küçük kasa tasarımlarını mini PC segmentinde görüyoruz ancak Lenovo hemen hemen aynı boyutlara bir iş istasyonu sığdırmayı başarmış. Dünyanın en küçük iş istasyonu ile tanışın.

Lenovo ThinkStation P350 Tiny özellikleri ve fiyatı

Dünyanın en küçük iş istasyonu sloganıyla tanıtılan Lenovo ThinkStation P350 Tiny modeli 1 litrelik bir hacme sahip ve 3.7cm kalınlığında. Kaslı yapısına rağmen 1.3Kg ağırlığı ile taşınabilir bir yapıda.

Onbirinci nesil Rocket Lake masa üstü işlemciler sunan kasa Intel Core i9-11900’a kadar seçenekler barındırıyor. Grafik tarafında ise NVIDIA P1000 4GB ve NVIDIA T600 4GB hızlandırıcılar kullanılmış. Ayrıca işlemcilerde entegre grafikler de mevcut. 

64GB’a kadar DDR4 3200 MHz RAM bellek sunan sistemde 4TB’a kadar çift PCIe 4.0 M.2 SSD seçenekleri yer alıyor. 5 adet USB Tip-A, USB Tip-C, 4 adet mini DP, HDMI ve GbE yuvaları ile bağlantı seçenekleri genişletilmiş. Lenovo ThinkStation P350 Tiny modeli 899$ başlangıç fiyatına sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim