Anlık Bildirim

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo GTI'dan ilk teaser geldi

Makyajlı Polo'nun ortaya çıkmasının ardından gözler ailenin en sportif üyesi Polo GTI'a çevrildi. Bugün tasarımına ilişkin ilk ipucu görseli paylaşılan model önümüzdeki ayın sonunda tanıtılacak.

makyajlı 2021 polo gti Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay örtüsü kaldırılan makyajlı 2021 Volkswagen Polo'nun tanıtımında GTI versiyonunun da ilerleyen süreçte aileye katılacağını öğrenmiştik. Alman marka bugün 2021 Volkswagen Polo GTI'ın haziran sonunda tanıtılacağını duyurdu ve modele ilişkin ilk ipucu görselini paylaştı.

Paylaşılan çizimde 2021 Polo GTI'ın ön bölümündeki tasarımsal değişiklikleri görebiliyoruz. Tıpkı büyük kardeşi Golf GTI'da olduğu gibi Polo GTI'da da tampon kısmında boydan boya petek desenlere yer verilmiş tampon kenarlarındaki aydılatmalar bu peteklerin içine entegre edilmiş. Üst panjurda ve çamurluklarda kırmızı GTI rozetlerinin de yer aldığı modeldeki ışık şeridinin üzerine eklenen kırmızı çizgi de göze çarpan detaylardan.

2021 Volkswagen Polo GTI'ın kaputu altında bulunacak motorun detayları henüz belli değil. Polo ailesinin en sportif üyesi olan mevcut modelde 200 beygir güç ve 320 Nm tork üreten 2.0 litre turbo benzinli ünite bulunuyor. Söz konusu motoru kullanmaya devam edeceği düşünülen makyajlı versiyonda 10 beygire yakın güç artışı da görebiliriz.

Makyajlı Polo GTI'ın sunacağı değerler daha güçlü bir Polo isteyen sürücüler için oldukça önemli. Zira geçtiğimiz ay tanıtılan standart versiyonda 110 beygire kadar güç sunan 1.0 litre benzinli motorlar mevcut.

Makyajlı Volkswagen Polo fotoğraf galerisi:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14827 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2021 polo GTI ve makyajlı polo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim