Anlık Bildirim

Marshall ilk ANC kulaklığını duyurdu

Marshall Motif ANC tam kablosuz kulaklık modeli ikonik dış tasarımın yanı sıra 6 saate kadar kullanılabilen bataryası ve aktif gürültü engelleme özelliği ile öne çıkıyor.

Marshall Motif ANC duyuruldu Tam Boyutta Gör

Ses dünyasının önemli isimlerinden Marshall tam kablosuz kulaklık sektörüne yavaş yavaş ısınıyor. Geçen yıl ilk tam kablosuz kulaklığını duyuran firma şimdi ilk gürültü engelleme özelliğine sahip kulaklığını tanıttı. 

Marshall Motif ANC özellikleri ve fiyatı

Marshall Motif ANC nispeten biraz daha kısa sapları ile firmanın ikonik tasarımını yansıtıyor. Ana gövde biraz daha geniş tutulmuş ve dış kısım dokunmatik kontrollere ayrılmış. Gövde su sıçramalarına karşı dayanıklı. 

6mm dinamik ses sürücüleri üst seviye ses kalitesi sağlarken her parçada iki adet mikrofon aktif gürültü engelleme yapıyor. Kullanıcı engelleme seviyesini istediği gibi ayarlayabiliyor. Ayarlamalar dokunmatik alandan yapılabiliyor. 

Tek şarj ile ANC kapalı 6 saat giden kulaklık kutusu ile 20 saat daha süre kazanıyor. 15 dakikalık şarj ile 1 saat konuşma süresi kazanılabiliyor. Tam dolum ise 3 saatte gerçekleşiyor. Kutu kablosuz şarja uyumlu. Marshall Motif ANC tam kablosuz kulaklık 199 Avro fiyat etiketi ile satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim