Anlık Bildirim

MetaMask Swap rekor gelirlere ulaştı

MetaMask kripto cüzdan platformu şimdi bir merkeziyetsiz borsa ve yıllık 200 milyon doların üzerinde kazanıyor. Kendi token projesi iddiaları ile büyüme sürüyor. 

MetaMask Swap Tam Boyutta Gör

Kripto para cüzdanlarını eklenti olarak sunan ve internet sitelerinde büyük kolaylıklar sunan MetaMask bugün kendi ekosistemini oluşturmuş durumda. Önce uygulama ardından Swap borsası kuran platforma ilgi büyük. 

MetaMask Swap rekor kırıyor

Özellikle DEX dediğimiz merkeziyetsiz borsalarda TrustWallet veya MetaMask gibi cüzdanlar kullanmak elzem. Cüzdanlar da bu ilgiyi görünce kendi DEX borsalarını veya internet tarayıcılarını bünyelerine eklemişti. 

MetaMask Swap geçen yıl sonlarında kullanıma sunuldu ve 2021 yılına fırtına gibi girdi. Özellikle platformun kendi token projesini geliştirdiği ve borsada işlem yapanlara dağıtacağı söylentileri ile birlikte ticaret de hızlandı. 

Yapılan araştırmalara göre 2021 yılı içerisinde MetaMask gelirleri 200 milyon doları geçmiş durumda. Borsada en yüksek 280 milyon dolar civarında günlük hacim oluşurken pek çok rakibini de geride bıraktı. 

Uniswap veya DYDX gibi devlerin arasına giremese de Sushi Swap ve Curve Swap gibi köklü platformları kısa sürede geride bıraktı. Bu borsaların kendi paraları hesaba katıldığında muhtemel bir MetaMask parası 4$ üzerine bile çıkabilir. Bu da yatırımcıları hızlandırıyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim